Veebiruleti vastutustundlik mängimine

Veebiruleti vastutustundlik mängimine

Mänguautomaatidega, ruleti, blackjacki või muude kasiinomängude mängimine võib olla lõbus. Loomulikult ei ole võimalik iga kord võita. Kaotamine on mängu osa ja te peate olema valmis ka selliseks tagajärjeks. Seega peaksite mängima vastutustundlikult ja alati vältima riskimist rahaga, mille kaotamist te ei saa endale lubada. Te võite muutuda mängusõltlaseks ning kaotama õige aja- ja rahataju. Kasiinomängude mängimine peaks olema võimalikult meeldiv kogemus, isegi kui te ei võida.

Kas mängite liiga palju ruletti?

Kas tundub, et mängite iga päev, teete pidevalt sissemakseid ja kulutate rohkem, kui kavatsesite? Te ei saa midagi tagasi ja teil pole üldse edu? Kas eelistate mängimist perega koosviibimisele või tööle? Kui jah, siis olete tasapisi muutumas sõltlaseks või olete selleks juba muutunud. Esmalt peaksite enesele teadvustama, et mida enam soovite võita või kaotatut tagasi teha, seda suuremaks muutub kaotamise oht. Seepärast soovitame pöörduda abi saamiseks kasiino poole, et saaksite taas mängida lihtsalt lõbu pärast.

Kehtestage endale ruleti mängulimiidid ja tehke paus

Kasutage võimalust seada veebikasiinodes mängimiseks piiranguid:

  • Iga veebikasiino saab blokeerida teie konto mis tahes teie valitud ajaks, et saaksite mängimisest veidi puhata.
  • Nad saavad seada piirangud teie panuste suurusele, mängimiseks kulutatavale ajale, teie eelarvele (mängu mängimiseks tehtav maksimaalne sissemaksesumma) ning üldisi piiranguid, et saaksite pöörata tähelepanu ka muule ümbritsevale elule ega kuluta üle oma võimaluste.
  • Laske veebikasiino klienditoel end aidata ja kuulake nende nõuandeid. Kui te ei suuda enam kontrollida oma mängimist, võtke nendega ühendust või helistage neile. Nad saavad kindlasti aidata teil leida õige lahenduse.

Kas tunnete muret oma sõprade pärast?

Kas kahtlustate, et mõnel teie lähedasel sõbral või sugulasel on mängimisega seotud probleem? Võtke ühendust veebikasiino klienditoega, et nad saaksid aidata nii teid kui ka isikut, kelle pärast muretsete. Veebimängude mängimine kasiinos peaks ennekõike olema lõbus ja meeldiv. Kui tunnete, et teil võib olla probleeme, tasuks seepärast tutvuda mõnede alljärgnevate lehtedega ja kuulata asjatundjate nõuandeid.

Rulett