Parlay süsteem

Parlay süsteem

Parlay süsteem, ruleti mängustrateegia

Parlay süsteem on väga agressiivne ruletisüsteem. Selle abil on võimalik saavutada suuri kasumeid lühikese aja jooksul ja suhteliselt väikese algkapitaliga. Seda tasakaalustab suurem riskitase ja suurem tõenäosus kaotada. Võrreldes Martingale'i süsteemiga ei riski te mängimisel siiski suurte summade kaotusega.

Ruletis on suur tõenäosus, et võiduvärv muutub individuaalsetes voorudes. Muidugi ei muutu värv igas voorus, kuid muutub siiski enam-vähem regulaarselt. Iga ruletimängija teab, et pole haruldane, kui sama värv võidab tervelt kuues järjestikuses voorus. Parlay strateegia eesmärk on seda ära kasutada, mitte seda vältida.

Parlay süsteemi põhimõtted ruletis

Parlay süsteem on püramiidsüsteem. Te peate tegema panuseid samale värvile. Kui võidate, teete uue panuse võidetud summaga, mis lisatakse algsele panusele. Kui kaotate, alustate algusest. Saate valida, kui kaua progresseeruvat panustamist kasutada (järjestikuste võidupanuste arv, pärast mida mäng lõpeb). Üldiselt soovitatakse ühe värviga nelja järjestikust võitu, sest selline progresseerumine on üsna sage. Kui algne panus on 2 eurot, oleks teie kasum pärast nelja järjestikust võitu sama värviga:

  • Panus 2 eurot mustale, tulemus on must ehk võit 2 eurot
  • 2. panus 4 eurot mustale, tulemus on must ehk võit 4 eurot
  • 3. panus 8 eurot mustale, tulemus on must ehk võit 8 eurot
  • 4. panus 16 eurot mustale, tulemus on must ehk võit 16 eurot

Algpanus oli 2 eurot, millega riskiti kogu jada jooksul. Kui jada võidab, on maksimaalne võimalik kasum 2 + 4 +8 + 16 = 30 eurot ehk 15-kordne algpanus.

Parlay strateegia eelised ja puudused ruletis

Parlay strateegia on riskantne, sest tõenäosus võita sama värviga neli korda järjest pole eriti suur. Riski kompenseerib siiski väike algkapital ja suhteliselt suur tulusus, juhul kui jadaga võidetakse.

Rulett