Shaun’i ruletisüsteem

Shaun’i ruletisüsteem

Loodud on mitmeid ruletisüsteeme, mis on tuletatud matemaatilistest reeglitest ja põhinevad tõenäosuse teoorial, kuid see mida esitleme selles artiklis on teistsugune, Selle töötas välja Shaun - fantastiline ruletimängija, kes töötas sellega kuni süsteem saavutas oma täiuslikkuse.

On turvaline öelda, et palju mängijad peavad Shaun`i ruletisüsteemi imelikuks ning vahel ei peeta seda üldse mängustrateegiaks. Tõsi on, et selle kasutamine annab mängijale uskumatu kuni 90% võiduvõimaluse. Kuidas on see võimalik? Lihtne.

Süsteem põhineb suurel võidu tõenäosusel (9:1). Selleni jõuate järgneval moel. Ruletil on 37 palli taskut. 36 numbrit + 0. Meie eesmärgiks selle süsteemi rakendamisel on katta 33 numbrit ja värvi 66 žetooniga moel, et vabaks jääb vaid 4 kohta. See tähendab, et kaotate vaid juhul, kui üks neist neljast numbrist võidab. Kui võidate, saate 6 žetooni.

Kuidas mängida kasutades Shaun’i ruletisüsteemi

  • 1. Esmalt panustage 36 žetooni värvile, näiteks punasele.
  • 2. Teine võimalus panustada 4 žetooni numbritele, kuid mitte mängida otseselt numbritele. Sihtige oma panus järgnevatele ühendusjoontele: 0-2, 8-11, 10-13, 17-20, 26-29, 28-31.
  • 3. Kolmas võimalus on improvisatsiooniline, sest tel tuleb teha oma panus 2 žetooni mistahes 3 numbrile 4, 6, 15, 22, 24, 33, 35 seast. Valik on teie.

Kogupanus on 66 žetooni. Võibolla te mõtlete, kas Shaun`i moodust on võimalik kasutada progressiivsel moel, kas panuste mitmekordistamine töötab. Jah on võimalik, kuid ärge unustage alati mitmekordistada kõiki oma panuseid, muidu pole süsteemil enam mõtet.

Shauni strateegia puudused

Shaun’i ruletisüsteem toob tõeliselt imelise võiduvõimaluse, kuid vaadake ette, see võimalus pole siiski 100% ning see on ka süsteemi peamiseks puuduseks. Panused on kõrged ja kaotuste seeria võib teie eelarvele kahjulikult mõjuda. Sellepärast soovitame seda süsteemi kasutada ainult täiendusena teistele ruletisüsteemile. . Proovige seda näiteks juhul, kui teil on eelmisest mängust žetoone alles jäänud. Samuti mõelge enne hästi järele, eriti kui mängige Shaun`i ruletisüsteemiga Ameerika ruletti, milles on kaks nulli, mis vähendab süsteemi tootlikust.

Kokkuvõte

Kui te kuulute mängijate hulka, kes naudivad mängu ja soovivad pisut rohkem kindlustunnet, kui riski, siis Shaun`i süsteem kombinatsioonis teistega, näiteks D`Alembert süsteemiga on teie jaoks ideaalne valik. Selle kasutamine nõuab aga erilist kannatust ja mis kõige olulisem enesekontrolli, sest siinkohal peate tõesti teadma, millal kaotada ja millal oma õnne tagant kihutada.

Rulett