Peamised ruleti tingimused

Peamised ruleti tingimused

American roulette (Ameerika rulett): Rulett, millel rattal on 38 välja. Lisaks tavapärastele numbritele, on seal ka väljad, mis sisaldavad topelt 0, nt. 00.

Ball (Pall): Pall visatakse diileri poolt ruletirattale, kui see lõpetab keerlemise, siis identifitseerib selle positsioon võidunumbri. Seda visatakse vastupäeva samal ajal, kui ruletiratas pöörleb päripäeva.

Dealer (Diiler): Inimene, kes vastutab ruletimängu läbiviimise eest, võtab vastu panuseid ja keerutab ratast.

En Prison: Reegel, mida rakendatakse vahel paariarvulistele panustele (must/punane, paaris/paaritu), kui pall peatub 0 peal. Reegel pakub mängijatele valikut: kas nad kaotavad ühe poole oma panusest või hoiavad panuse laual järgmises voorus. Kui pall peatub järgmises ringis uuesti 0 peal, siis kaotab mängija kogu panuse. Reeglit ei saa rakendada kaks korda järjest.

European roulette (Euroopa rulett): Kõige sagedamini kasutatud 337 numbriga ruleti tüüp. Rattal on ainult üks 0, mis tähendab, et see variant on mängijatele palju soodsam, kui American roulette (Ameerika rulett).

French roulette (Prantsuse rulett): Praktiliselt identse Euroopa ruletile. Sellel on üks 0 ja mõned spetsiifilised reeglite muudatused nr. La partage. Laual olev tekst on samuti Prantsuse keelne.

Free Spin (Tasuta keerutus): Tasuta keerutus tähendab, et mängija saab ruletil veel ühe keerutuse ilma žetoone panustamata.

House Edge (Maja eelis): Number, mis täpsustab kui suur eelis kasiinol on. Mida kõrgem on number, seda madalam on teie statistiline võimalus võita. Euroopa Ruleti ja Prantsuse ruleti maja eelis on 2.70%, samas kui Ameerika ruleti maja eelis on kuni 5.26% (sest laual on kaks nulli)

La partage: Reegel, mida kasutatakse kõige enam Prantsuse ruletis ning, mis on sarnane En prison`ga. Kui pall peatub 0 peal, siis on mängijal õigus pool oma panusest tagasi võtta; siiski läheb teine pool kaotsi ehk otse kasiinole.

Layout: Ruletilaua mänguväli. See on koht kus mängija asetab oma panuse tegemiseks žetooni.

Negatiivne progressioon: See on nimi, mida kasutatakse ruletisüsteemis, kus panused pärast kaotust kasvavad, näited sisaldavad Fibonacci`t, Martingale`t.

Pay Out: Mängija võitude summa, mis pani ta mängu lõpetama positiivse tulemusega.

Positiivne progressioon: See on nimi, mida kasutatakse ruletisüsteemised, kus panus pärast võitu kasvab.

Racetrack: Euroopa ja Prantsuse ruleti pikendus. See lisab võimaluse eripanuste tegemiseks ruletimängus.

Rouleti strateegia: Spetsiifised mängimise meetodid, et kasvatada võiduvõimalusi.

Roulette wheel (Ruletiratas): Ruletiratas. See on olenevalt mängitavast ruletist erinev. Euroopa ja Prantsuse ruletirattal on 37 numbrit (0 ja 36). Ameerika ruletirattal on 38 numbrit (0, 36 ja lisaks 00).

Spin (Keerutus): Üks ruletiring, mis algab palli rattale viskamisega ja lõpeb panuste järgnevaks ringiks vastu võtmise lõpetamisega.

Zero (Null): Ruleti rohelised väljad. Euroopa ruletis viitab see väljale 0, Ameerika ruletis on kaks rohelist välja: 0 ja 00.

Chip (Žetoon): Need määravad teie panuse väärtuse.

Teised ruletis kasutatavad terminid on leitavad ruleti terminite andmebaasis aadressil rulettonline.ee. Te ei naudi kunagi mängu täielikult ilma, et teaksite mängus kasutatavaid põhitermineid. Ainult detailsed teadmised hasartmängu reeglite kohta viivad teid selle mängu ihaldatud võidule lähemale.

Rulett